Trofeo Rosa del Azafrán (La Solana, Ciudad Real-Spain)  1972-2019


Played in the city of La Solana  (Ciudad Real). CF La Solana (founded  in 1971). Stadium "La Moheda".

Palmares

Trofeo Rosa del Azafrán

 1 1972 CF La Solana			  * Triangular 
 2 1973 CF La Solana			4-0 RSD Alcalá
 3 1974 CF La Solana          		  * Triangular
 4 1975 CD Manchego			  * Triangular
 5 1976 CF Valdepeñas			  * Triangular
 6 1977 CD Miguelturreño		  * Triangular
 7 1978 Calatrava CF			  * Triangular
 8 1979 CF La Solana		        3-1 CF Infantes
 9 1980 CF La Solana			4-2 Almagro CF
10 1981 CF La Solana			  * Triangular
11 1982 CF La Solana			  * Triangular
12 1983 Atlético Daimiel		  * Triangular
13 1984 Manzanares CF			  * Triangular
14 1985 Atlético Tomelloso CF		  * Triangular
15 1986 Atlético Tomelloso CF		  * Triangular
16 1987 CF La Solana			4-1 Herencia CF
17 1988 Daimiel CF			  * Triangular
18 1989 Gimnástico de Alcazar		  * Triangular
19 1990 Manzanares CF		          * Triangular
20 1991 CF La Solana			2-0 CF Valdepeñas
21 1992 CF La Solana			2-1 Manzanares CF
22 1993 Almagro CF			x-x CF La Solana
23 1994 Manzanares CF			1-1 CF La Solana         [Manzanares CF on pen.]
24 1995 Gimnástico de Alcázar		3-2 CF La Solana
25 1996 CF La Solana			2-1 Manzanares CF
26 1997 CD Toledo			3-1 CF La Solana
27 1998 CF Valdepeñas			2-1 CF La Solana         [CF Valdepeñas on pen.]
28 1999 CF La Solana			1-0 Manzanares CF
29 2000 CF Valdepeñas			3-1 CF La Solana
30 2001 At. Madrid juvenil		4-1 CF La Solana
31 2002 CF La Solana			2-1 Manzanares CF
32 2003 CF La Solana			2-1 Tomelloso CF
33 2004 CF La Solana			1-1 Real Aranjuez CF     [CF La Solana on pen.]
34 2005 Tomelloso CF			  * Triangular
35 2006 CF La Solana			2-1 Albacete Balompié B
36 2007 Tomelloso CF			2-0 CF La Solana
37 2008 CF La Solana			4-1 Manzanares CF
38 2009 CP Villarrobledo		  * Triangular
39 2010 CD Madridejos			1-1 CF La Solana         [CD Madridejos on pen.]
40 2011 CF La Solana			1-0 Manzanares CF
41 2012 Villarrubia CF			  * Triangular
42 2013 Manzanares CF			1-0 CF La Solana
43 2014 Almagro CF			  * Triangular
44 2015 Villarrubia CF			3-0 CF La Solana		
45 2016 CP Villarrobledo		2-1 CF La Solana
46 2017 CF La Solana			1-1 UB Conquense         [CF La Solana on pen.]
47 2018 CF La Solana			3-1 Daimiel RCF
48 2019 Linares Deportivo		2-0 CF La Solana

Number of Wins:

 20 CF La Solana

  4 Manzanares CF

  3 CF Valdepeñas

  2 Atlético Tomelloso
    Almagro CF
    Gimnástico Alcázar

  1 CD Manchego
    CD Miguelturreño
    Calatrava CF
    Atlético Daimiel
    CD Toledo
    Daimiel CF
    At. Madrid juvenil
    Tomelloso CF
    Rayo Vallecano juvenil
    CD Madridejos
    CP Villarrobledo
    Linares Deportivo


1972

Participants:
CF La Solana (Spain)
Infantes CF (spain)
Unión Criptanense (Spain)

Triangular I Trofeo Rosa del Azafrán
  [Jul 26]
CF La Solana	7-0 Infantes CF
  [Jul 27]
Infantes	2-0 Unión Criptanense
  [Jul 28]
CF La Solana	3-2 Unión Criptanense

1973

Participants:
CF La Solana
CD Carolinense
San Diego de Madrid
RSD Alcalá

Semifinals [Jul 22, 25]
RSD Alcalá	4-1 CD Carolinense  [aet]
CF la Solana	5-2 San Diego
Final [Jul 29] II Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	4-0 RSD Alcalá
  [1-0 Gabriel, 2-0 Gabriel, 3-0 Manzano, 4-0 Manzano]

1974

Participants:
CF La Solana 
Calvo Sotelo CF
CD Sonseca

Triangular III Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 23]
CF La Solana	5-2 CD Sonseca
  [0-1 Ricardo, 1-1 Gabriel, 2-1 Salinas, 3-1 Gabriel,
   4-1 Manzano, 5-1 Manzano, 5-2 Kaifer]

  [Jul 27]
Calvo Sotelo CF	4-1 CD Sonseca

  [Jul 28]
CF La Solana	1-0 Calvo Sotelo CF
  [1-0 Falín]

1975

Participants:
CF La Solana 
CD Manchego
Manzanares CF
Triangular IV Trofeo Rosa del Azafrán

   [Jul]
CF la Solana	0-2 Manzanares CF

  [Jul]
CD Manchego	3-1 Manzanares CF
  [Jul]
CF La Solana	1-3 CD Manchego

1976

Participants:
CF La Solana 
CF Valdepeñas
CD Carolinense
Triangular V Trofeo Rosa del Azafrán

   [Aug]
CF La Solana	x-x CD Carolinense

   [Aug 15]
CF Valdepeñas	3-2 CD Carolinense
  [1-0 Avi 34´, 2-0 De la Riva 38´, 2-1 Del Moral 48´, 
   2-2 Moya 69´, 3-2 Cano 75´]

   [Aug]
CF la Solana	2-2 CF Valdepeñas    [CF Valdepeñas on pen.]
  [Condés, Pedro; Cano, De la Riva]

1977

Participants:
CF La Solana 
CD Miguelturreño
Daimiel CF
Triangular VI Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 23]
CF La Solana	2-2 CD Miguelturreño
  {Jul 24]
Daimiel CF	2-2 CD Miguelturreño   {CD Miguelturreño on pen.]

  [Jul 25]
  CF La Solana	x-x Daimiel CF

1978

Participants:
CF La Solana 
Calatrava CF
Almagro CF

Triangular VII Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 23]
CF la Solana	x-x Almagro CF

  [Jul 25]
Calatrava CF	3-1 Almagro CF
  
  [Jul 30]
CF La Solana	0-1 Calatrava CF

1979

Participants:
CF La Solana 
CF Infantes

Final [Dec 23] VIII Trofeo Rosa del Azafrán
CF la Solana	3-1 CF Infantes
  [1-0 Miguel 32´, 1-1 Padilla 64´, 2-1 Emilio 70´, 3-1 Carlos 85´]

1980

Participants:
CF La Solana 
CD Cervantes
Almagro CF
Atlético Ciudad Real

Semifinals   [Aug 10, 15]
CF La Solana	0-0 CD Cervantes         [CF La Solana on pen.]
Almagro CF	5-0 Atlético Ciudad Real

Final [Aug 17] IX Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	4-2 Almagro CF
  [1-0 Sancho III 1´, 2-0 Roso 6´, 2-1 Miguel Ángel 9´, 3-1 Sancho III (p) 59´,
   3-2 Miguel Ángel 63´, 4-2 Miguel Ángel 65´]

1981

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF
CD Manchego
Triangular X Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 26]
CF La Solana	2-1 CD Manchego
  [1-0 Padilla 68´, 1-1 Burgos 71´, 2-1 Manzano 72´]

  [Jul 27]
Manzanares CF	3-0 
  1-0 Vicente 14´, 2-0 Vicente 16´, 3-0 Mazuecos 24´]
  [Jul 29]
CF La Solana	4-1 Manzanares CF
  [Manzano 2, Gabril, Roso; Del Salto]

1982

Participants:
CF La Solana 
Tomelloso CF
Manzanares CF
Triangular XI Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 25]
Manzanares CF	2-1 Tomelloso CF
  [Candelo, Valverde; Treviño]

  [Jul 26]
CF La Solana	4-0 Manzanares CF
  [1-0 Magui, 2-0 Padilla, 3-0 Justo, 4-0 Manzano]]

 [Jul 27]
CF La Solana	3-3 Tomelloso CF
  [1-0 Sancho II, 2-0 Padilla 57´, 2-1 Santi 78´, 3-1 Magüi 80´,
   3-2 Pablito 82´, 3-3 Treviño 87´]

1983

Participants:
CF La Solana 
Atlético Daimiel
Tomelloso CF
Triangular XII Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 24]
CF La Solana	x-x Atlético Daimiel

  [Jul 25]
Tomelloso CF	0-2 Atlético Daimiel
  [0-1 Alfonso 19´, 0-2 Aparicio]
  [Jul 31]
CF La Solana	x-x Tomelloso CF
  

1984

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF
CD Cervantes 
Triangular XIII Trofeo Rosa del Azafrán

  [Jul 28]
CF La Solana	x-x CD Cervantes (winner Cervantes)

  [Jul 29]
CF La Solana	2-1 Manzanares CF
  [1-0 Sancho III 13´, 2-0 Sancho II 29´ , 2-1 Bautista 74´]	

  [Jul 30]
Manzanares CF	3-1 CD Cervantes 
  [1-0 Valverde 13´, 1-1 Vidal 35´, 1-2 Lalo 50´, 1-3 Alcolea 79´]

1985

Participants:
CF La Solana 
Daimiel CF
Tomelloso CF
Triangular XIV Trofeo Rosa del Azafrán

   [Jul 25]
CF La Solana	3-6 Daimiel CF
   [Jul 27]
Daimiel CF	1-2 Tomelloso CF
   [Jul 28]
CF La Solana	1-3 Tomelloso CF
  [0-1 Tono 34´, 0-2 Tono 61´, 1-2 Salcedo 50´, 1-3 Pancorbo 83´]

1986

Participants:
CF La Solana 

Triangular XV Trofeo Rosa del Azafrán 

  [Jul 25]
Manzanares CF	0-2 Tomelloso CF
  [0-1 Quique 40´, Moreno 88´]

  [Jul 26]
CF La Solana	2-2 Manzanares CF
  [1-0 Sancho III 19´, 1-1 Nachi 39´, 2-1 salcedo 44´, 2-2 Carranza 47´]

  [Jul 27]
CF La Solana	0-2 Tomelloso CF
  [0-1 14´ Arroyo, 1-1 Alejandro 19´, 1-2 Arroyo 39´, 22- Sancho III 67´] 

1987

Participants:
CF La Solana 
Herencia CF

Final [Jul 27] XVI Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	4-1 Herencia CF
  [1-0 Emilio 3´, 1-1 Monti 18´, 2-1 Roso 61´, 3-1 Joaquín 87´, 4-1 Salcedo 88´]


Final [Aug 3] III Trofeo Memorial Ortiz
CF La Solana	0-0 CF Valdepeñas    [CF Valdepeñas on pen.]

1988

Participants:
CF La Solana 
Daimiel CF
CD La Roda
Triangular XVII Trofeo Rosa del Azafrán

   [Jul 25]
CF La Solana	1-2 Daimiel CF
  [0-1 Valdepeñas (p 19´), 0-2 Carmona 38´, 1-2 Gregorio]
  [Jul 29]
CD La Roda	0-2 Daimiel CF
  [0-1 Carmona 42´, 0-2 Espinosa]

  [Aug 2]
CF La Solana	2-0 CD La Roda
  [1-0 Juan 20´, 2-0 Sancho III (p 83´]

1989

Participants:
CF La Solana (Spain)
Gimnástico de Alcázar (Spain)
Valdepeñas CF (Spain)

Triangular XVIII Trofeo Rosa del Azafrán
  [Jul 26]
CF La Solana	0-3 Gimnástico de Alcázar
  [0-1 Fulgencio 31´, 0-2 Pancorbo, 0-3 Rodri 84´]

  [Jul 27] 
CF La Solana	2-0 Valdepeñas
  `1-0 Domínguez 41´, 2-0 tejada 47´]

  [Jul 28]
Valdepeñas CF	1-0 Gimnástico de Alcázar
  [1-0 Víctor 46´]

1990

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF (Spain)
Yugo UD Socuéllamos (Spain)
Triangular XIX Trofeo Rosa del Azafrán

 [Jul 28]
CF La Solana	0-3 Manzanares CF
  [0-1 Lafuente 50´, 0-2 Santos 85´, 0-3 Bule 92´]

 [Jul 29]
Manzanares CF	2-2 UD Socuéllamos
  [0-1 Juan 33´, 1-1 López 49´, 2-1 Santos 82´,
   2-2 Castilla 91´]
  [Aug 5]
CF La Solana	2-1 UD Socuéllamos
  [1-0 Mele, 2-0 Aragón 12´, 2-1 Javier 35´]


1991

Participants:
CF La Solana 
CF Valdepeñas

Final [Aug 15] XX Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-0 CD Valdepeñas
  [1-0 Mínguez (og 72´), 2-0 Ayúcar 77´]

1992

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF

Final [Aug 11] XXI Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-1 Manzanares CF
  [1-0 Robledo 2´, 2-0 Cris 65´, 2-1 Castilla (p) 82´]

1993

Participants:
CF La Solana 
Almagro CF

Final [Aug 14] XXII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	x-x Almagro CF

1994

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF

Final  [Jul 30] XXIII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-1 Manzanares CF     [Manzanares CF on pen.]
  [1-0 Sánchez, 1-1 Alarcón]

1995

Participants:
CF La Solana 
Gimnástico de Alcázar

Final [Jul] XXIV Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-3 Gimnástico de Alcázar

1996

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF

Final [Aug 18] XXV Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-1 Manzanares CF
  [1-0 Almarza 5´, 1-1 Ruiz 16´, 2-1 Anastasio 24´]

1997

Participants:
CF La Solana 
CD Toledo

Final [Aug 8] XXVI Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-3 CD Toledo
  [0-1 Herrero 45´, 0-2 Jurado 65´, 0-3 Davoro 69´, 1-3 David 89´]

1998

Participants:
CF La Solana 
CF Valdepeñas

Final  [Aug 16] XXVII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	0-0 CF Valdepeñas     [CF Valdepeñas on pen.]
  [-]

1999

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF

Final [Aug 2] XXVIII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-0 Manzanares CF
  [1-0  David 44´]

2000

Participants:
CF La Solana 
CF Valdepeñas 

Final [Aug 13] XXIX Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-3 CF Valdepeñas
  [1-0 José Luis 41´, 2-0 José Luis, 2-1 Josán 52´, 3-1 José Ángel 71´]

2001

Participants:
CF La Solana 
Atlético de Madrid juvenil

Final [Aug 19] XXX Trofeo Rosa del Azafrán
CF la Solana	1-4 At. Madrid juvenil
  [0-1 Rafa Cortés, 1-1 David 28´, 1-2 Álvaro 61´, 1-3 Óscar 80´,
   1-4 Óscar 90´]

2002

Participants:
CF La Solana
Manzanares CF

Final [Aug 10] XXXI Trofeo Rosa del Azafrán
CF la Solana	2-1 Manzanares CF
  [1-0 Carmelo 34´, 1-1 Juanjo 37´, 2-1 Carmelo 39´]

2003

Participants:
CF La Solana 
Tomelloso CF

Final [Aug 10] XXXII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-1 Tomelloso CF
  [1-0 Vita 16´, 2-0 Pedro Carrión 22´, 2-1 Dieguito 24´]

2004

Participants:
CF La Solana 
Real Aranjuez CF

Final [Aug 9] XXXIII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-1 Real Aranjuez CF       [CF la Solana on pen.]
  [1-0 Araque 70´, 1-1 Cacharra 89´]

2005

Participants:
CF La Solana 
Tomelloso CF
Gimnástico de Alcázar

Traingular  [Aug 15] XXXIV Trofeo Rosa del Azafrán 

CF la Solana	2-0 Gimnástico de Alcázar
  [1-0 David Crespo, 2-0 Jesús Gómez]
Tomelloso CF	0-0 Gimnástico de Alcázar
  [-]

CF La Solana	0-1 Tomelloso CF
  [0-1 Miguel Ruiz]

2006

Participants:
CF La Solana 
Albacete Balompié B

Final [Oct 12] XXXV Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	2-1 Albacete Balompié B
  [1-0 Israel 56´, 2-0 David Sancho, 2-1 Tetsu]

2007

Participants:
CF La Solana 
Tomelloso CF

Final [Aug 11] XXXVI Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	0-2 Tomelloso CF
 0-1 Agustín 18´, 0-2 Josevi 56´]

2008

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF

Final [Aug 15] XXXVII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	4-1 Manzanares CF
  1-0 Camacho (P) 5´, 2-0 Capelo 33´, 3-0 Rafa Cortés 37´, 
  4-0 Capelo 56´, 4-1 Seco 80´]

2009

Participants:
CF La Solana 
CP Villarrobledo
Tomelloso CF


 [Aug 9] Triangular 3x1 45´ XXVIII Trofeo Rosa del Azafrán

CP Villarrobledo 1-0 Tomelloso CF
  [1-0 Kike Bacosa 37´]

CF La Solana	0-2 Tomelloso CF
  0-1 carrascosa 26´, 0-2 Cristóbal 44´]

CF La Solana	0-0 CP Villarrobledo
  [-]

2010

Participants:
CF La Solana 
CD Madridejos

Final [Aug] XXXIX Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-1 CD Madridejos     [CD Madridejos on pen.]
  [0-1 Juambe 13´, 1-1 Fran 60´]

2011

Participants:
CF La Solana 
Manzanares CF
Almagro CF
Tomelloso CF B

Semifinals [Aug 13, 14]
Almagro CF	0-1 Manzanares
  [0-1 Naranjo 78´]
CF La Solana	2-0 Tomelloso CF B
  [1-0 Capelo (p) 68´, 2-0 Joaquín 84´]
Third place match [Aufg 15]
Almagro CF	x-x Tomelloso CF B
Final [Aug 15] XL Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-0 Manzanares CF
  [1-0 Juli 35´]

2012

Participants:
CF La Solana 
Villarrubia CF
Rayo Vallecano juvenil

Triangular 3x1 45´time [Aug 15] XLI Trofeo Rosa del Azafrán

CF La Solana	1-0 Rayo Vallecano juvenil
  [1-0 Almarcha]
Villarrubia CF	2-0 Rayo Vallecano juvenil
  [1-0 Wuy, 2-0 Jaime]
CF La Solana	0-0 Villarrubia CF
  [-]

2013

Participants:
CF La Solana
Manzanares CF


Final [Aug 15] XLII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	0-1 Manzanares CF
  [0-1 Jorge 70´]

2014

Participants:
CF La Solana
Almagro CF 
Daimiel RCF


Triangular 3x1 45´time [Aug] XLIII Trofeo Rosa del Azafrán [Aug 18]

CF La Solana	0-0 Almagro CF      [Almagro CF on pen.]
  [-]
Daimiel RCF	0-1 Almagro CF
  [0-1 ?]
CF la Solana	0-0 Daimiel Racing CF
  [-]

2015

Participants:
CF La Solana
Villarrubia CF


Final [Aug 17] XLIV Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	0-3 Villarrubia CF
  [0-1 Cabrera 44´, 0-2 Juanan Vélez 53´, 0-3 Beamud 59´]

2016

Participants:
CF La Solana
CP Villarrobledo


Final [Aug] XLV Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-2 CP Villarrobledo
  [1-0 José María, 1-1 Alejandro, 1-2 Alejandro]

2017

Participants:
CF la Solana
UB Conquense


Final [Aug] XLVI Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	1-1 UB Conquense    [CF La Solana on pen.]
  [1-0 Mini 28´, 1-1 Adighibe 76´]

2018

Participants:
CF La Solana 
Daimiel Racing CF

Final [Aug 15] XLVII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	3-1 Daimiel RCF
  [1-0 Jina 56´, 2-0 Iván 65´, 2-1 José Carlos 80´, 3-1 Martín 90´]

2019

Participants:
CF La Solana 
Linares Deportivo


Final [Aug 4] XLVIII Trofeo Rosa del Azafrán
CF La Solana	0-2 Linares Deportivo
  [0-1 Íván Aguilera (p) 45´, 1-1 Joan Grasa 82´]

About this document

Prepared and maintained by Raúl Torre for the Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation

Author: Raúl Torre
Last updated: 19 Feb 2020

(C) Copyright Raúl Torre and RSSSF 2020
You are free to copy this document in whole or part provided that proper acknowledgement is given to the author. All rights reserved.